Ελληνικός Σύλλογος Φίλων Tolkien ‘The Prancing Pony’ και νέο ημερολόγιο

Πριν από λίγους μήνες, είχα την χαρά να συνεργαστώ με τον Ελληνικό Σύλλογο Φίλων Tolkien ‘The Prancing Pony’ για την δημιουργία ημερολογίου του νέου έτους. Γυρίσαμε βουνά και λαγκάδια, πολεμήσαμε Ορκ, ζήσαμε έρωτες, διαμάχες και όλα αυτά μέσα από την ιστορία του συγγραφέα John Ronald Reuel Tolkien.

Αν με ρωτήσετε πως ήταν η εμπειρία που έζησα μαζί με τον σύλλογο (δεν είναι και λίγο να κυκλοφορείς με στολή και σπαθιά στην Αθήνα), θα σας πω μοναδική, περίεργη, ιδιαίτερη και φυσικά θα το ξαναέκανα.

Backstage:

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με πού μπορείτε να  προμηθευτείτε το ημερολόγιο και να δείτε δείγματα της δουλειάς μου.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Φίλων Τόλκιν The Prancing Pony ανατρέχει σε μερικές από τις εμβληματικότερες διηγήσεις από το Σιλμαρίλλιον και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Πάνω σε μια ιδέα του Σπύρου Σαμψώνα και του Σταύρου Μιχαλόπουλου, με την τέχνη της Ιωάννας Γκόγκου και της Χριστίνας Γεωργούδη και τη συμβολή των μελών του, δημιουργεί ένα ημερολόγιο όπου αναβιώνει δώδεκα από αυτές τις ιστορίες με δραματικότητα και μεγάλο μεράκι. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον Σύλλογο μας, έναντι μιας χορηγίας 5€+ μεταφορικά προς όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στείλτε μας email (greektolkiensociety@gmail.com) ή pm στο group μας στο facebook. Επιπλέον, με συνέπεια και χαρά θα είμαστε παρόντες να σας το παρέχουμε σε κάθε μηνιαία συνάντηση του Συλλόγου μας, αλλά και στο περίπτερο μας στο ΦantastiCon 2017 στις 7 & 8 Οκτώβρη στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή, τον Ελληνικό ΣύλλογοςΦίλων Tolkien ‘The Prancing Pony’ .

http://tolkien.gr/

(Visited 898 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.