Η τέχνη του Kobido Traditional Japanese Facial μέσα από την Βασιλική Μαρασλή.

Οι Ολιστικές Θεραπείες Ομορφιάς, που προέρχονται από την Ασία έχουν εξαπλωθεί εδώ και χρόνια ανά τον κόσμο και φυσικά έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στη χώρα μας.
Η τεχνική Kobido Traditional Japanese Facial είναι ένα μασάζ προσώπου από την Ιαπωνία που αποκαλείται ο Αρχαίος Δρόμος της Ομορφιάς. Tα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται και στην Ελλάδα από τη Βασιλική Μαρασλή η οποία είναι η μοναδική στην χώρα μας που είναι και επίσημα Licensed Kobido Facialist.

Πρόκειται για ένα Γιαπωνέζικο μασάζ προσώπου για Φυσικό Lifting κι αντιγήρανση με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Εμείς βρεθήκαμε με την αισθητικό Βασιλική Μαρασλή και ρωτήσαμε τα πάντα για αυτό.

1. Καλησπέρα Βασιλική. Είσαι η μοναδική Ελληνίδα που κατέχει την τέχνη του Ιαπωνικού μασάζ Kobido και θέλουμε να μας δώσεις τα φώτα σου. Ας ξεκινήσουμε με την φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από αυτό.
Η φιλοσοφία του kobido είναι ότι η απόλυτη ομορφιά προέρχεται από την τέλεια ισορροπία της σωματικής, συναισθηματικής και πνευματικής υγείας. Το Kobido, είναι γνωστό ως το μασάζ της αιώνιας νεότητας.
Γεννήθηκε το 1472 στην Ιαπωνία μετά από αίτημα της αυτοκρατορικής οικογένειας. Στόχος ήταν μια θεραπεία που θα μπορούσε να διατηρήσει την ομορφιά αναλλοίωτη στο χρόνο. Ο σκοπός του ήταν, και εξακολουθεί να είναι, η αρμονία, η ηρεμία, η εξισορρόπιση της ενέργειας και η ομορφιά.
Τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης στην Ιαπωνία καθώς από το 15ο αιώνα αποτελεί αποκλειστική θεραπεία της Αυτοκρατορικής οικογένειας και των πολύ πλουσίων.
Μέχρι πρόσφατα ήταν αποκλειστικότητα της ιαπωνικής ελίτ προσφέροντας δέρμα λείο κι αψεγάδιαστο στους αριστοκρατικούς κύκλους.

2. Είναι κάτι ανώδυνο και φυσικό;
Ναι είναι μια τεχνική απόλυτα Φυσική. Εφαρμόζεται με γρήγορες κινήσεις χεριών και δακτύλων για ταυτόχρονη διέγερση του δέρματος και το λεμφικού συστήματος, εξαλείφει τη μυϊκή ένταση, προσφέροντας βαθιά χαλάρωση κι ενεργειακή ισορροπία .
Η αίσθηση του μασάζ αυτού είναι σαν να σε χαϊδεύουν στο πρόσωπο ταυτόχρονα πολύ απαλά χιλιάδες πεταλούδες.

3.Σε τι μας βοηθάει;
Το Kobido είναι μια φυσική και εκλεπτυσμένη τεχνική- θεραπεία προσώπου που βελτιώνει σημαντικά την κατάσταση του δέρματος και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Είναι η παλαιότερη μορφή περιποίησης προσώπου στην Ιαπωνία.
Συμβάλλει στην πρόληψη και μείωση των ρυτίδων.
Αντιμετωπίζει τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.
Βελτιώνει τη λάμψη του δέρματος.
Αναζωογονεί και αναπλάθει τους ιστούς.
Βοηθάει στην παραγωγή κολλαγόνου.
Συμβάλλει στην καλύτερη εμφάνιση του λαιμού.
Αναπλάθει το περίγραμμα του προσώπου.

4.Υπάρχουν παρενέργειες για αυτόν που θα το δοκιμάσει;
Υπάρχουν μόνο Οφέλη και καμία παρενέργεια.

5. Πως και ασχολήθηκες με την τεχνική αυτή;
Ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια με διάφορες Ανατολίτικες Φυσικές τεχνικές Ομορφιάς και Αντιγήρανσης.
Έχω κάνει εκπαιδεύσεις με διάφορους εκπαιδευτές από το εξωτερικό. Όσον αφορά το Kobido έχω ξεκινήσει την εκπαίδευσή μου εδώ και αρκετά χρόνια. Είχα την τύχη να εκπαιδευτώ από τον ίδιο το Dr Shogo Mochizuki που είναι ο μοναδικός Master στον κόσμο.

Ο Dr Shogo Mochizuki έρχεται μια φορά το χρόνο στο Παρίσι και διοργανώνει ολιγομελή τμήματα εκπαίδευσης. Στα μαθήματά του συμμετέχουν επαγγελματίες της ομορφιάς απ’όλο τον κόσμο. Σ’αυτές τις εκπαιδεύσεις στο Παρίσι έχω βρεθεί και εγώ, έχω κάνει τρία ταξίδια γι’αυτό το σκοπό και έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου. Έχω φτάσει στο επίπεδο 4 και έτσι τώρα πια είμαι Licensed Kobido Facialist η μόνη στην Ελλάδα.

6. Οι Ασιατικές θεραπείες, είναι κάτι που μας βοηθούν δίχως πόνο, φάρμακα και ενέσεις;
Ναι είναι Φυσικές τεχνικές χιλιάδων ετών χωρίς πόνο και παρενέργειες με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αρκεί να εφαρμόζονται  από εξειδικευμένους θεραπευτές.

7. Πόσες θεραπείες μπορεί να χρειαστεί κάποιος;
Συνιστώνται αρχικά 8 εβδομαδιαίες συνεδρίες. Η επανάληψή τους εξαρτάται από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

8. Από τι ηλικία επιτρέπεται;
Το Kobido εκτός από τεχνική Φυσικού Lifting και Αντιγήρανσης είναι και μια τεχνική Πρόληψης οπότε όσο πιο νωρίς ξεκινήσει μια κοπέλα τόσο καλύτερο. Εννοώ ότι καλό είναι να φροντίζουμε το πρόσωπό μας από νεαρή ηλικία για να επιβραδύνουμε τη διαδικασία της γήρανσης.

9. Yπάρχει αναγνώριση και ζήτηση στην Ελλάδα;
Ναι τώρα τελευταία όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν Φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης της Φθοράς του χρόνου.

10.Μπορεί κάποιος να διδαχθεί από εσένα;
Πιστοποιημένος θεραπευτής Kobido είναι μόνο κάποιος που διδάσκεται απ’ ευθείας από τον Δάσκαλο 26ης γενιάς Dr Shogo Mochizuki και όπως ανέφερα τα μαθήματα γίνονται στο Παρίσι. Το όνομα Kobido μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εφόσον κάποιος έχει περάσει από την εντατική εκπαίδευση και έχει λάβει γραπτή άδεια.
Το Kobido είναι μια παραδοσιακή τέχνη που χρειάζονται πολλά χρόνια για την τελειοποιήσή της και δεν μπορεί να τη μάθει κανείς σε μικρό χρονικό διάστημα.

11. Πως μπορεί κάποιος να σε βρει και να δοκιμάσει την θεραπεία;
Στο διαδίκτυο και στα social media μπορεί κάποιος να βρει τα στοιχεία επικοινωνίας μου και να προγραμματίσει μία συνεδρία μαζί μου.

12. Τι έχεις να πεις για τις αναγνώστριες μας;
Η ομορφιά δεν έχει ηλικία.
Όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας θέλουμε να είμαστε όμορφες. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσουμε να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας.
Στην αγωνία για την αναζήτηση της ομορφιάς η πρότασή μου είναι
Οι Φυσικές Τεχνικές ομορφιάς” που αναδεικνύουν την εσωτερική ομορφιά της κάθε γυναίκας και δεν εστιάζουν απλώς στα αισθητικά αποτελέσματα αλλά επηρεάζουν και το μυαλό και την ψυχή του δέκτη.

http://www.kobido.gr

http://www.rejuvance.eu

(Visited 1,060 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.